EUPorto ile AB Pasaportuna Şimdi Başvurma Zamanı!

EUPorto, yatırım yoluyla Portekiz’de oturma izni ve Avrupa vatandaşlığı konusunda uzman bir firmadır.

EUPorto, yatırım yoluyla T.C. vatandaşlarına Avrupa’da oturma izni ve kolay şartlarla vatandaşlık sunan Portekiz Golden Visa alanında uzmanlaşmıştır.  Portekiz’de fon yatırım fırsatları konusunda donanımlı olan EUPorto 2017’den günümüze butik bir hizmet anlayışıyla çalışarak 200’den faza ailenin Avrupa vatandaşlığı yolunda en güvenilir zeminini oluşturmuştur.

EUPorto yatırımcılara neler sunuyor?

EUPorto, kurulduğu günden bu yana sadece Portekiz odaklı çalışır. Bunun nedeni kurucu ortağının aynı zamanda Portekizli olmasıdır. Sadece uzmanı olduğu Portekiz’in en güvenilir lokal fon yatırım fırsatlarını yatırımcılarına sunar.

EUPorto’nun yıllar içerisinde filtreleri oluşmuştur. Portekiz fon piyasasında bulunan sadece Golden Visa amaçlı çıkarılmış yatırım fonu seçeneklerini sunmaz. Güvenilirliği, Golden Visa ile %100 uyumluluğu bulunan ve verimlilikleri kanıtlanmış, filtrelenmiş fon seçenekleri içinden sunum yapar. Ayrıca Portekiz Golden Visa uyumlu açık uçlu likit fon ve sahiplerinin bankaların olduğu köklü ve en güvenilir fon portföyüne sahiptir.

Portekiz Golden Visa başvurusu için gerekli minimum yatırım tutarı 500.000 Euro’dur. Portekiz yatırım fonlarında sadece en güvenli olanları paylaşır. Gerekli filtrelerden geçtikten sonra yatırımcı adaylarına fon seçeneklerini sunar. Örneğin Portekiz açık yani likit fonunu ilk kez Türkiye’de sunan kurumdur. Böylece risk içeren özel şirketlerin performansına bağımlı kalmadan Takasbank alt yapısıyla yani devlet güvencesiyle çalışan fonlardan alım yaparak ilerlenir. İstendiği zaman çıkış yaparak hemen nakde dönülebilir. Anapara Portekiz devlet bankasında koruma altındadır. Ayrıca EUPorto’nun yatırım fonu seçenekleri arasında temettü getirisi sunan kurumsal banka fonları da vardır. Risk yönetimi mantığıyla çalışan EUPorto Portekiz Golden Visa uzmanları yatırım fonlarının güvenilirliğini her zaman en ön planda tutar.

EUPorto sadece Portekiz odaklı çalışmasından dolayı düzenli olarak fon yatırım seçeneklerini günlük bazda takip eder. Portekiz fon piyasasının nabzını tutmaya özen gösterir. Yıllardır birlikte çalıştığı Portekizli kurumsal avukatlık firmalarıyla hem uzaktan hem de yüz yüze toplantılar yaparak yatırımcılarının Golden Visa dosyalarını bire bir takip eder ve sürecin aksamadan yönetilmesini sağlar.

EUPorto’nun Sunduğu Butik Hizmetler

EUPorto Portekizceye hakimiyeti, Portekiz finans sektöründeki lokal bilgisi, deneyimi ve network’üne dayalı en güvenilir ve güçlü fon yatırım seçeneklerini yatırımcı adaylarıyla paylaşır. Her fon şirketine eşit mesafede durarak Portekiz lokal piyasa gerçekliğinde söz konusu fonların değerlendirmelerini sunar. Yatırımcının öncelikle, genel anlamda lokal ve butik bir konseptte Portekiz Golden Visa danışmanlığı almasını sağlar.

Hedef doğrultusunda, Portekiz yatırım fonu seçeneklerinden yatırımcının hedeflerine uygun bir seçim yapılmasında destek olur.

Portekiz’de avukatlık firması seçiminde EUPorto deneyimlerini paylaşarak yüksek iletişim kalitesine sahip, Portekiz Golden Visa ve Portekiz vatandaşlığı konularında uzman, uluslararası kurumsal firmaları önerir.

EUPorto önce danışmanlık ardından ise A’dan Z’ye tüm operasyonel aşamaları yönetir ve yatırımcının ailesiyle birlikte Golden Visa başvurusuna kadar olan en kritik süreci bire bir takip eder. Portekiz Göçmenlik Ajansı AIMA ve avukatlık firması arasındaki koordinasyonu takip eder ve yatırımcıya tüm Golden Visa sürecinde eşlik eder.

Golden Visa sonrası Portekiz vatandaşlık başvurusu ile ilgili doğru ve güncel bilgileri paylaşarak yönlendirmelerini yapar. Portekizce dil testi ile ilgili merak edilen her konuya hâkimdir ve doğru kanallardan hatasız ilerlenmesini sağlar.

Özetle, EUPorto Avrupa vatandaşlığı yolunda Portekiz’de en güvenilir fon yatırımı yapılmasını, hiçbir sürpriz yaşanmayacak şekilde yatırımın gerçekleşmesini, ailece Portekiz Golden Visa başvurusunun eksiksiz olarak yapılmasını ve oturma izni boyunca usule uygun olarak işlemlerin yürütülmesini sağlar. Böylece AB vatandaşlığı sürecine sağlam bir yatırım portföyüyle ve güvenli bir yolla ulaşılması sağlanır. EUPorto ile bire bir görüşme için internet sitesinden görüşme talebi sayfamızdan form doldurarak iletişime geçebilirsiniz. Sosyal medyada euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

EUPorto Kimdir?

EUPorto doğuştan Portekizli-Türk’tür. İki taraflı olmanın verdiği motivasyonla Türk yatırımcılara Portekiz lokal piyasasında güvenli ve sağlam yatırım fonu fırsatlarını sunar. Portekiz diline ve iletişim kültürüne hakimiyeti sayesinde Portekiz’deki kurumsal partnerlerle sağlıklı ve doğrudan bir iletişimi devam ettirir.

Portekiz Golden Visa uzmanı EUPorto olarak sunduğumuz lokal yatırım fonları ve bağımsız danışmanlık hizmetimizle, yatırımcılarımızın hayallerini ve gelecekteki planlarını hayata geçirebilmeleri konusunda destek oluyoruz.

Portekiz Golden Visa sürecinde doğru fonların seçilmesi, oturma izni ve vatandaşlık işlemlerinin son derece ciddi sorumlulukla yönetilmesi gerektiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, EUPorto sadece Portekiz Golden Visa alanında aktiftir. Tüm Golden Visa sürecinde rehber edindiğimiz ilkelerimiz, bağımsızlık, lokal uzmanlık ve şeffaflık prensipleri üzerine kuruludur. İlkelerimiz, EUPorto isminin Portekiz Golden Visa alanında, sadece Portekiz lokalliğine odaklı olmasından kaynaklı Türkiye’de en çok tercih edilen marka olmasını sağlamıştır.

EUPorto’nun yenilikçi, sektöründe fark yaratan, Portekiz’in en lokal yatırım fırsatı seçeneklerini yatırımcılarının beklentilere göre günceller. Yatırımcılarının memnuniyeti en temel önceliğidir. 2017’den günümüze yatırım aracılığıyla 200’den fazla ailenin Portekiz Golden Visa başvurularını başarıyla tamamlamıştır.

Yatırımcılarına tercih ettikleri yatırım fonlarını, avantajları ve dezavantajlarıyla birlikte tanıtır.

İhtiyaç ve hedeflere göre belirlenen yatırım fonlarının risk yapısını bağımsız bir duruşla aktarır. Golden Visa yatırımcıları böylece değerlendirmeler doğrultusunda kendi seçimini bilinçli bir şekilde yapar.

Gerek takasbank altyapısıyla çalışan yani devlet güvencesinin bulunduğu açık uçlu likit fonlar gerek en güvenilir Portekiz banka fon seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için deneyimli ekibimize ulaşabilir, Instagram ve Facebook’ta euportocom hesabını takip edebilirsiniz.

Exit mobile version