Mardin ve Antalya’da uyuşturucu operasyonları: 7 şüpheli gözaltında

Mardin ve Antalya'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 7 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda 4 tabanca, 500 gram metamfetamin, 20 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu ve 44 Hint keneviri ele geçirildi.

Mardin’in Midyat ilçesinde düzenlenen operasyonda, 4 tabanca ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı. Antalya’nın Aksu ve Demre ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ise 3 şüpheli yakalandı.

Mardin’de düzenlenen operasyonda, Midyat Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğince bir adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, bir adreste yapılan aramada, 2,95 gram esrar, 3,56 gram metamfetamin, 4 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ve 3 dolu fişek ele geçirildi, 4 şüpheli yakalandı.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin M.A., M.A., A.K. ve H.A. olduğu öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Antalya’nın Aksu ve Demre ilçelerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda ise İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, iki ilçede uyuşturucu madde ticareti yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Belirlenen adreslere yapılan baskınlarda, 500 gram metafetamin, 20 bin kullanımlık sentetik uyuşturucu, 44 Hint keneviri, 2 uyuşturucu kullanma aparatı ve 1 av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüphelilerin G.C, Ö.A.D. ve N.Ö. olduğu öğrenildi. Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri devam ediyor.

Operasyonlar, Türkiye’de uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüldüğünü gösteriyor. Yetkililer, vatandaşları uyuşturucu madde kullanımı ve ticareti konusunda duyarlı olmaya davet ediyor.

Exit mobile version