CHP’li Vekil Yücel hırsızlık şoku yaşadı! Kendi eliyle yakalayıp teslim etti

CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel arabasına giren hırsızın peşine takıldı ve yakalayarak polislere teslim etti. Milletvekili Yücel kaçmaya çalışan hırsızı saklandığı yerde yakaladı.

HIRSIZI YAKALADI VE TESLİM ETTİ

Sabah saatlerinde Urla’daki evinden oğlunu okula götürmek üzere çıkan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Deniz Yücel büyük bir şok yaşadı. Yücel arabasına binmek üzere hamle yaptığı sırada diğer kapıdan hırsızın çıkıp kaçtığını fark etti ve hırsızın peşine düşerek yakaladı. Milletvekili Yücel iki sokak sonrasında hırsızı saklandığı yerde yakaladı ve emniyet güçlerine teslim etti.

Milletvekili Yücel olayla ilgili detayları Egehaber.com ile paylaştı. Yücel emniyetteki ve savcılıktaki prosedürlerin tamamlandığını ve hırsızın öğleden sonra savcı karşısına çıkacağını ifade etti.

YÜCEL AÇIKLAMA YAPTI 

Vekil Yücel Egehaber.com’a yaptığı açıklamasında arabasından çıkan hırsızı iki sokak boyunca kovaladığını belirtti ve şu ifadeleri kullandı:

“Oğlumu sabah okula bırakmak için arabaya yöneldik. Oğlan bagaja çantasını koydu, ben de tam arabayı sürmek için şoför tarafını açacaktım ki öbür tarafın kapısı açıldı ve hırsız fırlayıp koşmaya başladı. Alışkın olmadığım bir durum olduğu için çok şaşırdım” diye konuştu. Kaçıp kurtulacağını sanan hırsızı iki sokak kadar bir mesafede kovaladığını aktaran Yücel, “İfadeden yeni çıktık. Aracı servise götürdük. İki sokak kovaladım. Bir yere saklanmış, sığınmış; orada yakaladık. Polis geldi aldı. Sabah sabah hem sinirimiz bozuldu hem biraz heyecan yaşadık”

Kaynak: Egehaber.com 

Exit mobile version