Yirmibeş yaş ve üzeri vatandaşlara koşulsuz şartsız 15 bin TL kredi desteği verilecek!

Yirmibeş yaş ve üzeri vatandaşlara koşulsuz, şartsız ve vade farksız 15 bin TL kredi desteği verilecek! Bunun için başvuuları başladı ve kampanya 31 Aralık’a kadar geçerli olacak!

Mali sıkıntı içinde olan vatandaşlara müjde niteliğinde bir destek geliyor! Acil paraya ihtiyaç duyanlara yönelik olarak, Albaraka Türk tarafından şartsız koşulsuz 15 bin TL limitli pratik finansman kart verilecek. Bu destek programı kapsamında başvurular alınmaya başlandı. İhtiyaç sahipleri için adeta bir kurtuluş kapısı olan bu destek, acil finansal yardıma ihtiyaç duyanlara önemli bir maddi rahatlama sağlayacak. Detaylar haberimizde!

Kampanya Nasıl Çalışıyor?

Albaraka Türk, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine özel olarak tasarlanmış bir kampanyayı duyurdu. Kampanya detaylarına göre, bu avantajlı finansman fırsundan yararlanmak için ilk adımı Albaraka Türk mobil uygulamasını indirerek atmanız gerekiyor.

Görüşmeli görüşme yöntemiyle müşteri olma şartına sahip olan kullanıcılar, telefona gönderilen geçici şifre ile mobil uygulamaya giriş yaparak kampanya başvurularını oluşturabiliyor.

Uygulamaya giriş yaptıktan sonra kampanya menüsüne giderek Vade Farksız 15 bin TL kampanya kodunu alabilir ve ardından işlem menüsünden Pratik Finansman Kart sayfasına yönlendirilerek kampanya kodunu girip limit belirleyebilirler.

Başvuru tamamlandıktan sonra değerlendirme sonuçları kısa mesaj yoluyla bildirilecek ve fiziki kartınız gelene kadar online alışverişlerde kampanyadan faydalanabileceksiniz. Bu fırsat, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanyanın Avantajları Neler?

Albaraka Türk’ün sunduğu bu kampanyanın en büyük avantajlarından biri, vade farksız olmasıdır. Yani, bu kartla yaptığınız alışverişlerde faiz ödemeyeceksiniz. Ayrıca, kampanyadan yararlanan müşterilere üç aylık bir taksit erteleme imkanı tanınacak ve aynı zamanda 6 ay vadeli ödeme seçeneği sunulacak. Böylece, nakit sıkışıklığı yaşayanlar rahat bir nefes alabilecek.

Kampanyanın bir diğer avantajı ise, limitinin 15 bin TL olmasıdır. Bu sayede, acil ihtiyaçlarınız için yeterli miktarda nakit sağlayabileceksiniz. Ayrıca, bu kartla hem online hem de offline alışveriş yapabileceksiniz. Bu kartla yaptığınız alışverişlerde, Albaraka Türk’ün anlaşmalı olduğu iş yerlerinden ekstra indirimler de kazanabileceksiniz.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Albaraka Türk’ün sunduğu bu kampanyadan yararlanmak için, 25 yaş ve üzeri olmanız gerekiyor. Ayrıca, Albaraka Türk müşterisi olmanız veya görüşmeli görüşme yöntemiyle müşteri olma şartını yerine getirmeniz gerekiyor. Başvurularınızın onaylanması için, kredi notunuzun da yeterli seviyede olması gerekiyor. Başvurularınızı, Albaraka Türk mobil uygulaması üzerinden yapabilirsiniz.

Son Söz

Albaraka Türk, nakit ihtiyaçlarına çözüm sunan bir kampanyayı duyurdu. Haberlere göre, 31 Aralık tarihine kadar geçerli olacak bu kampanya kapsamında, Vade Farksız 15 bin TL Limitli Pratik Finansman Kart ile ödemeler gerçekleştirilecek. Müşterilere üç aylık bir taksit erteleme imkanı tanınacak ve aynı zamanda 6 ay vadeli ödeme seçeneği sunulacak. Ancak, kampanyadan yalnızca 25 yaş ve üzeri müşteriler yararlanabilecek, başvuruları onaylanan müşteriler finansman taleplerini değerlendirmek üzere beklemeye alınacak.

Bu kampanya, mali sıkıntı içinde olan vatandaşlara müjde niteliğinde bir destek sunuyor. Acil paraya ihtiyaç duyanlara yönelik olarak, Albaraka Türk tarafından şartsız koşulsuz 15 bin TL limitli pratik finansman kart veriliyor. Bu destek programı kapsamında başvurular alınmaya başlandı.

İhtiyaç sahipleri için adeta bir kurtuluş kapısı olan bu destek, acil finansal yardıma ihtiyaç duyanlara önemli bir maddi rahatlama sağlayacak.

Eğer siz de bu fırsattan yararlanmak istiyorsanız, vakit kaybetmeden Albaraka Türk mobil uygulamasını indirin ve başvurunuzu yapın. Unutmayın, bu kampanya sınırlı sayıda müşteriye sunuluyor ve 31 Aralık’ta sona eriyor. Bu fırsatı kaçırmayın!

Exit mobile version