Ticaret Bakanlığı 1500 Kadrolu Memur Alımı Yapacak

Ticaret Bakanlığı, 81 ilde 1500 kadrolu memur alımı yapacağını duyurdu. Alım sürecinin tamamlanma aşamasına geldiği ve ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle yapılacağı açıklandı.

Ticaret Bakanlığı, 81 ilde görevlendirilmek üzere 1500 kadrolu memur alımı yapacağını duyurdu. Bu alımın ÖSYM aracılığıyla merkezi yerleştirme sistemiyle gerçekleştirileceği belirtildi. Alım sürecinin tamamlanma aşamasına geldiği ve yakında ilan edileceği açıklandı.

Ticaret Bakanlığı’nın resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, alınacak memurların görevlerine ilişkin de bilgi verildi. Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Vatandaşlarımızın haksız ticari uygulamalara karşı mağdur olmaması için mücadelemize devam ediyoruz. Bir kısmını gümrük kapılarımızda görevlendireceğimiz yeni arkadaşlarımızın gümrük işlemlerinin hızlanmasında önemli katkılar sağlayacağını değerlendiriyoruz.”

Ticaret Bakanlığı’nın 1500 kadrolu memur alımına ilişkin detaylar ilerleyen günlerde ÖSYM’nin internet sitesinde yayınlanacak. Adayların başvuru şartları, sınav tarihleri ve tercih işlemleri gibi konularda ÖSYM’nin duyurularını takip etmeleri gerekiyor.

Exit mobile version