Genel

İstanbul Şirinevler’de Doğalgaz Patlaması: 1 Ölü, 4 Yaralı

İstanbul Şirinevler’de saat 15 sularında bir binanın en üst katında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle sokak savaş alanına döndü.

İstanbul’un Şirinevler ilçesinde bir binanın en üst katında saat 15 sularında doğalgaz patlaması meydana geldi. Patlama sonucu bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Patlamanın şiddetiyle sokak savaş alanına döndü.

Patlama Nedeniyle Bölgede Doğalgaz Kesildi

Patlamanın yaşandığı binanın yakınında bulunan esnaflar ve vatandaşlar büyük panik yaşadı. Patlamanın etkisiyle camlar kırıldı, çevredeki araçlar zarar gördü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Patlamadan sonra binayı yoğun bir duman kapladı. İtfaiye ekipleri ilk olarak alevleri söndürdü, ardından duman tahliyesine başladı. Bölgedeki doğalgaz kesildi.

Patlamanın Olduğu Binada Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, patlamanın olduğu binada bir kişi hayatını kaybetti, dört kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Patlamanın nedeni henüz belirlenemedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Patlamanın Şiddetini Gösteren Görüntüler

Patlamanın şiddetini gösteren görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Görüntülerde, patlamanın olduğu binanın camları kırık, duvarları yıkık, çatısı çökmüş halde görülüyor. Karşı binanın ve yakındaki iş yerlerinin de camları kırık, tabelaları sökülmüş durumda.

Patlamadan sonra bölgeye gelen yakınları oturanlar ise binaya girmek istedi ancak güvenlik önlemleri nedeniyle giremedi. Bazı vatandaşlar ise patlamadan kurtulanları alkışladı.