Fethiyespor, Son Dakikada Kastamonuspor’a 1-0 yenildi

Fethiye Şehir Stadı’nda oynanan TFF 2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta maçında Fethiyespor, Kastamonuspor’a 1-0 yenildi. Maçın tek golünü 90. dakikada Yusuf Türk kaydetti.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Maça hızlı başlayan Fethiyespor, ilk dakikalarda rakip kalede baskı kurdu. Ömer, Ramazan ve Sezer ile etkili ataklar geliştiren ev sahibi ekip, Kastamonuspor savunmasını zorladı. Ancak konuk ekip, kaleci Abdullah ve savunma oyuncularının başarılı müdahaleleriyle gole izin vermedi.

Kastamonuspor ise ilk yarıda daha çok kontra ataklarla gol aradı. Umut, Yiğitali ve Yalçın ile tehlikeli pozisyonlar yakalayan konuk ekip, Fethiyespor kalecisi Enes’i geçemedi. İlk yarıda iki takım da gol bulamayınca soyunma odasına 0-0’lık eşitlikle gidildi.

Yusuf Türk sahneye çıktı

İkinci yarıya iki takım da oyuncu değişiklikleriyle başladı. Kastamonuspor’da Emre Can ve Yusuf’un yerine Şaban ve Mustafa, Fethiyespor’da ise Sezer’in yerine Işık Kaan oyuna dahil oldu.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde tutan Fethiyespor, rakip kalede daha çok pozisyon üretti. Işık Kaan, Ömer ve Ramazan ile gole yaklaşan ev sahibi ekip, son vuruşlarda etkili olamadı.

Kastamonuspor ise savunmada dirençli bir görüntü sergiledi ve zaman zaman hızlı hücumlarla Fethiyespor kalesini zorladı. Konuk ekip, maçın son dakikasında aradığı golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Okan’ın ortasında Yusuf Türk kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Bu golle maçın skoru da belirlendi. Kastamonuspor, Fethiyespor’u 1-0 mağlup ederek puanını 7’ye yükseltti. Fethiyespor ise bu mağlubiyetle 4 puanda kaldı.

Maçın istatistikleri

Maçın istatistiklerine göre Fethiyespor, toplamda 14 şut çekerken bunların 6’sında isabet sağladı. Kastamonuspor ise 9 şutun 4’ünde kaleyi buldu.

Topla oynama oranında Fethiyespor %58 ile üstünken, Kastamonuspor %42 ile yetindi.

Faul sayısında ise Kastamonuspor 18 ile daha fazla faul yaparken, Fethiyespor 12 faulle sınırlı kaldı.

Maçta sarı kart gören oyuncular ise şöyle: Okan, Yiğitali, Yalçın, Ramazan (Kastamonuspor), Sezer, Rıdvan (Fethiyespor).

Maçın hakemi Yücel Büyük, maça 3 dakika uzatma verdi.

Exit mobile version