Genel

Edirne’de Kaybolan Üniversite Okutmanını Arama Çalışmaları Sürüyor

Edirne’nin Keşan ilçesinde geçen çarşamba günü evinden ayrılan üniversite okutmanı Gökcan Tazeler’in bulunması için arama çalışmaları devam ediyor. Tazeler’in cep telefonundan en son sinyal alınan Radyolink Yolu mevkisinde ekipler koridor oluşturarak tarama yapıyor.

Gökcan Tazeler Kimdir?

Gökcan Tazeler, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda İngilizce okutmanlığı yapan evli ve 1 çocuk babası bir akademisyendir. Tazeler, geçen çarşamba günü, saat 10.00 sıralarında Yeni Mahalle’deki Zirve Konutları’ndaki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Ailesi, durumu polise bildirdi ve kayıp başvurusunda bulundu.

Arama Çalışmaları Nasıl Yürütülüyor?

Tazeler için arama çalışması başlatan Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü, AFAD ve gönüllü ekipler, bugün Tazeler’in cep telefonundan en son sinyal alınan Radyolink Yolu mevkisinde arama çalışması başlattı. Ekipler, bölgede koridor oluşturup, 3’erli gruplar halinde tarama yaparak, kayıp Tazeler’i bulmaya çalıştı. Arama çalışmalarına Tazeler’in eşi Damla Suna Tazeler de katıldı. Şimdiye kadar yapılan çalışmalarda Tazeler’e ait bir ize rastlanmadı. Ekiplerin bölgedeki arama çalışmaları sürüyor.

Aile ve Arkadaşlarından Çağrı

Tazeler’in ailesi ve arkadaşları, sosyal medya üzerinden yaptıkları çağrılarda, kendisini gören veya bilgi sahibi olanların 155 Polis İmdat hattına veya 112 Acil Servis hattına bildirmelerini istedi. Ayrıca, #GökcanTazeler hashtag’i ile paylaşımlar yaparak, kaybolan okutmanın bulunması için destek istedi.