Amasya’da Diyaliz Hastası Adam Otomobil Kazasında Öldü

Amasya’nın Bahçeleriçi Mahallesi’nde geçen salı günü yaşanan trafik kazasında diyaliz hastası olan Necdet Ödübek (61), otomobilin çarpması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Ödübek, 4 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Kazanın Detayları

Olay, 22 Mart 2023 Salı günü öğle saatlerinde Bahçeleriçi Mahallesi’nde meydana geldi. Fikri Ç. idaresindeki 05 ABK 656 plakalı otomobil, Necdet Ödübek’in yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle havaya savrulan ve başını yere çarpan Ödübek, kanlar içinde kaldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ödübek’i Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Hastanede Yaşamını Yitirdi

Hastanede tedavi altına alınan Ödübek’in böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize girdiği ve kazadan hemen önce evden diyalize gitmek için çıktığı öğrenildi. Ödübek’in beyin kanaması geçirdiği ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğu belirtildi. Ancak doktorların tüm çabalarına rağmen Ödübek, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Soruşturma Sürüyor

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Fikri Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı. Fikri Ç.’nin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Exit mobile version