Zonguldak’ta restoranda kavga: Kadın yumrukla bayıltıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir restoranın önünde meydana gelen kavgada, bir kadın eski eşi ve sevgilisi tarafından yumrukla bayıltıldı. Kadın hastaneye kaldırılırken, şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kavga neden çıktı?

Olay, Murtaza Mahallesi Orhan Gazi Caddesi üzerindeki bir restoranın önünde öğle saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, restoranda çalışan Nuray A. ile Selma A. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki kadın arasında kavga başladı.

Eski eş ve sevgili de dahil oldu

Tartışma sırasında Selma A., olay yerine birlikte geldiği iddia edilen sevgilisi Kamil E.’yi çağırdı. Kamil E. de restorana gelerek kavgaya dahil oldu. Kamil E., Nuray A.’yı itekleyerek Selma A.’ya saldırmaya başladı. Selma A., aldığı yumruk darbeleriyle baygınlık geçirerek yere yığıldı.

Müşteriler müdahale etti

Olay anında restoranda bulunan müşteriler, yaşananlara müdahale etmek istedi. Ancak Kamil E., müşterilere de saldırarak onları tehdit etti. Bu sırada olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

Hastaneye kaldırıldılar

Sağlık ekipleri, ilk müdahalesini yaptıkları Selma A.’yı ambulansla hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de Kamil E. ve eski eşi olduğu iddia edilen Nuray A.’yı gözaltına aldı. Şüpheliler, polis merkezine götürülerek sorguya alındı.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kavganın neden çıktığını ve şüphelilerin bağlantısını araştırıyor. Olay yerinde yapılan incelemede, kavgaya karışanların kan izleri ve saç teli bulunduğu öğrenildi. Olayla ilgili detaylı bilgi verilmemesi için basına yansımamasını isteyen polis yetkilileri, soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Exit mobile version