Spor

Beşiktaş, Sivasspor’u 2-0 Yenerek Liderliğini Sürdürdü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında EMS Yapı Sivasspor’u 2-0 mağlup ederek ligdeki 3. galibiyetini aldı. Siyah-beyazlılar, bu sonuçla puanını 7’ye yükseltti ve liderliğini korudu.

Colley ve Rashica’dan Goller

Beşiktaş, Sivasspor karşısında ilk yarıda bulduğu gollerle maçı kazandı. 25. dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Colley, kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Colley’in Beşiktaş formasıyla ligdeki ilk golü oldu. Colley, bu sezon Avrupa’da da 2 gol atmıştı.

  1. dakikada ise Beşiktaş’ın yeni transferi Milot Rashica sahneye çıktı. Aboubakar’ın pasında topla buluşan Rashica, ceza sahasına girer girmez sert bir şutla kaleciyi avladı ve skoru 2-0 yaptı. Rashica, bu golle siyah-beyazlı takımdaki ilk golünü kaydetmiş oldu.

Beşiktaş’ta Aboubakar Golü Unuttu

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Vincent Aboubakar, Sivasspor maçında da gol atamadı. Kamerunlu oyuncu, bu sezon ligde henüz golle tanışamadı. Aboubakar, ligdeki ilk maç olan Fatih Karagümrük maçında penaltı kaçırırken, Pendikspor maçında da suskun kaldı.

Aboubakar, bu sezon tüm gollerini UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde attı. Aboubakar, bu turnuvada oynadığı 6 maçta 5 gol kaydetti.

Beşiktaş’ta Ghezzal Sahalara Döndü

Beşiktaş’ta geçen sezonun yıldız isimlerinden Rachid Ghezzal, uzun bir aradan sonra sahalara döndü. Cezayirli oyuncu, geçen sezon sakatlanmış ve bu sezon başında da ailesinin trafik kazası geçirmesi nedeniyle Fransa’ya gitmişti.

Ghezzal, Sivasspor maçının 88. dakikasında Gedson Fernandes’in yerine oyuna girdi ve 4,5 ay sonra forma giymiş oldu.

Beşiktaş’tan Filenin Sultanları’na Destek

Beşiktaş Park’ta oynanan maçın son dakikalarında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Sırbistan ile oynadığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçı skorborddan yayınlandı. Siyah-beyazlı taraftarlar, Türk bayraklarıyla Filenin Sultanları’na destek verdi.

Maç sonunda ise Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet de voleybolcularımız için alkış tuttu.