Çorum Bayat ilçesinde feci kaza: 2 ölü, 5 yaralı

Çorum’un Bayat ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin kimlikleri ve yaralıların durumu belli oldu.

Kazanın detayları

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Bayat-Ankara kara yolu Bayat Su Deposu mevkisinde meydana geldi. S.B’nin (45) kullandığı 14 BF 163 plakalı otomobil, karşı yönden gelen E.Y. (23) idaresindeki 06 FE 3679 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle her iki araç da savrularak yol kenarına çıktı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti.

Kazada hayatını kaybedenler

Kazada, sürücü E.Y. ile diğer araçta bulunan E.B. (63) olay yerinde hayatlarını kaybetti. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından otopsi için Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hayatını kaybedenlerin yakınları ise kaza yerine gelerek sinir krizi geçirdi.

Yaralıların durumu

Kazada yaralanan sürücü S.B. ile B.R.B. (18), A.Y. (47), E.Y. (25) ve İ.Y. (47) ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan hayati tehlikesi bulunan S.B, Ankara’daki bir hastaneye sevk edildi. Diğer yaralıların ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı

Kazaya karışan araçlar, çekici yardımıyla kaldırılırken, jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kazanın nedeninin belirlenmesi için araçların fren ve hız testleri yapılacağı bildirildi.

Kazayla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version