Genel

Rize’de Tır Sürücüsüne Otomobil Çarptı: 1 Ölü

Rize’nin Bozkale mevkiisinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Azerbaycan uyruklu bir tır sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Kaza Nasıl Oldu?

Edinilen bilgiye göre, kaza Karadeniz Sahil Yolu Bozkale mevkiisinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Azerbaycan uyruklu Khanahmad Allazov (78) isimli tır sürücüsü, aracını yol kenarına park ettikten sonra yolun karşısına geçmek istedi. Bu sırada 29 AV 200 plakalı otomobilin sürücüsü M.M.A., Allazov’a çarptı. Çarpmanın etkisiyle Allazov yere savruldu.

Olay Yerine Sağlık ve Polis Ekipleri Geldi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Allazov’un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Allazov’un cenazesi, otopsi için Rize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan otomobil sürücüsü M.M.A., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Kaza Yolun Trafiğe Kapanmasına Neden Oldu

Kaza nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Bozkale mevkiisinde trafik akışı bir süre durdu. Kaza yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından yol tekrar trafiğe açıldı.