Park yeri kavgasında silahlar konuştu: 2 yaralı

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, araç park etme nedeniyle iki grup arasında çıkan tartışma, silahlı çatışmaya dönüştü. Olayda 1’i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Olay nasıl gelişti?

Olay, bugün sabah saatlerinde ilçeye bağlı İnönü Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bulvarda araç park etmek isteyen iki grup arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine olay yerinden ayrılan bir ya da birden fazla kişi, yanlarında getirdikleri tabancayla tartıştıkları Veysel S. (32) ve Musa S.’ye (28) ateş açtı. Ardından olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaralılara ilk müdahale

Silah seslerini duyan çevredekiler durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Yaralılardan Veysel S.’nin göğsüne isabet eden kurşun nedeniyle durumunun ağır olduğu, Musa S.’nin ise bacağından yaralandığı öğrenildi.

Soruşturma başlatıldı

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, saldırının fail ya da faillerini yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Exit mobile version