Twente’den Fenerbahçe’ye meydan okuma: Başa çıkacağız

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Fenerbahçe’ye 5-1 yenilen Twente, yarın oynanacak rövanş maçında turu geçmek için mücadele edecek. Hollanda ekibinin teknik direktörü Joseph Oosting, Fenerbahçe’nin güçlü bir rakip olduğunu ancak takımının iyi bir performans sergileyeceğini dile getirdi.

İlk maçın acısını unutmak istiyorlar

Twente, geçen hafta oynanan ilk maçta Fenerbahçe’ye 5-1 gibi farklı bir skorla boyun eğmişti. Bu sonuç, Hollanda ekibinin Avrupa’daki en ağır yenilgisi olarak tarihe geçmişti. Twente teknik direktörü Oosting, bu mağlubiyetin kendileri için onur meselesi olduğunu ve yarınki maçta bunu telafi etmek istediklerini söyledi.

Oosting, “Geçen maçın ilk yarısına nasıl başladıysak, o şekilde başlamak istiyoruz. Bu hafta antrenmanlarda çok iyi olduğumuzu gördüm. 5-1 çok acı verici bir durumdu ama yine iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz.” dedi.

Fenerbahçe’yi küçümsemiyorlar

Twente teknik direktörü Oosting, Fenerbahçe’nin iyi bir kadrosu olduğunu ve zorlu bir rakip olduğunu kabul etti. Oosting, “Fenerbahçe çok kaliteli oyunculara sahip. Özellikle hücumda çok tehlikeliler. Bizim de onlara karşı dikkatli olmamız gerekiyor.” diye konuştu.

Oosting, Fenerbahçe’nin ilk maçtaki farklı galibiyetinin kendilerini rehavete sokabileceğini ancak bunun kendilerine avantaj sağlayabileceğini de belirtti. Oosting, “Fenerbahçe belki de rahat davranabilir. Biz de bunu fırsata çevirmek istiyoruz. Onlara baskı yapmak ve hata yaptırmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Takımına güveniyor

Twente teknik direktörü Oosting, takımının geride kalan yıllarda Avrupa’da iyi sonuçlar aldığını ve bu maçta da sürpriz yapabileceğini söyledi. Oosting, “Takımımıza inancımız tam, 11 kişi oynayacağız ve Fenerbahçe ile başa çıkacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Oosting, takımının yarınki maçta iyi bir futbol oynamasını ve taraftarlarını mutlu etmesini istediğini de ekledi. Oosting, “Yarınki maç bizim için çok önemli. Taraftarlarımız bize destek verecek. Biz de onlara iyi bir oyun ve iyi bir sonuç sunmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Twente ile Fenerbahçe arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off rövanş maçı, yarın saat 20.00’de De Grolsch Veste Stadı’nda oynanacak. İlk maçı 5-1 kazanan Fenerbahçe, turu geçmek için en az 4 farklı yenilmemeye çalışacak. Twente ise 5-1’in rövanşını almak ve tarihi bir başarıya imza atmak için sahaya çıkacak.

Exit mobile version