Diyarbakır’da Rastgele Ateş Edilen Otomobilden Yaralanan 15 Yaşındaki Kız Hayat Mücadelesi Veriyor

Olay, dün gece saatlerinde Yenişehir ilçesine bağlı Şehitlik Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, plakası ve markası henüz belirlenemeyen bir otomobil, mahallede seyir halindeyken rastgele ateş açmaya başladı. Bu sırada, müstakil evlerinde oturan Sultan O. ve ailesi büyük korku yaşadı.

Sultan O.’nun Başına Kurşun İsabet Etti

Rastgele ateş edilen otomobilden çıkan kurşunlardan ikisi, Sultan O.’nun evinin kapısının camını kırarak içeri girdi. Kurşunlardan biri, Sultan O.’nun başına isabet etti. Genç kız, kanlar içinde yere yığıldı. Ailesinin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, Sultan O.’ya ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye götürdü.

Sultan O.’nun Durumu Nasıl?

Hastaneye kaldırılan Sultan O.’nun durumunun ağır olduğu öğrenildi. Genç kızın hayati tehlikesinin devam ettiği ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altında olduğu bildirildi. Ailesi ve yakınları, hastane önünde endişeli bekleyişini sürdürüyor.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan otomobilin plakasını ve markasını tespit etmek için çalışma başlattı. Ayrıca, olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda boş kovan bulundu. Polis ekipleri, olayın fail ya da faillerini yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Rastgele Ateş Edilen Otomobilin Nedeni Ne?

Olayın neden meydana geldiği henüz bilinmiyor. Bazı iddialara göre, rastgele ateş edilen otomobilin içindeki kişi ya da kişilerin alkollü olduğu ya da uyuşturucu madde kullandığı ileri sürüldü. Ancak bu iddiaların doğruluğu henüz teyit edilmedi.

Olayla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Exit mobile version