Bursa’da Atıl İnşaatın Merdiven Boşluğunda Genç Kızın Cesedi Bulundu

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, 5 yıldır tamamlanmayan bir site inşaatının merdiven boşluğunda 17 yaşındaki Yasemin Cemre İçlikan’ın cesedi bulundu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Olay, Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi 7024 sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede oturan vatandaşlar, atıl vaziyetteki site inşaatının merdiven boşluğunda hareketsiz yatan bir genç kız gördü. Durumu hemen 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildiren vatandaşlar, kızın yardımına koştu.

Olay Yerine Gelen Ekipler Ne Yaptı?

İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, merdiven boşluğuna indiklerinde genç kızın hayatını kaybettiğini tespit etti. Genç kızın kimliği yapılan incelemede Yasemin Cemre İçlikan (17) olarak belirlendi.

Genç Kızın Cesedi Nereye Gönderildi?

Yasemin Cemre İçlikan’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Genç kızın ölüm sebebi ve olayın nasıl gerçekleştiği araştırılıyor.

Polis Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde delil toplayan ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Ayrıca, genç kızın yakınları ve tanıklar da ifadelerine başvuruldu. Olayla ilgili henüz bir gözaltı kararı verilmediği öğrenildi.

Yasemin Cemre İçlikan Kimdir?

Yasemin Cemre İçlikan, 17 yaşında bir lise öğrencisiydi. Ailesiyle birlikte Yıldırım ilçesinde oturuyordu. Arkadaşları tarafından sevilen ve saygılan bir genç kız olarak tanınıyordu. Hayalleri ve hedefleri olan biriydi. Olayın ardından sevenleri ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Exit mobile version