Genel

Kaza yapan Sabancı çiftinin son sağlık durumu hakkında açıklama geldi

İş dünyasının tanınmış isimleri Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan’da Zodyak Botla seyahat ederken kaza geçirdiler. Çift, ağır yaralı olarak önce Bodrum’a, ardından da Sağlık Bakanlığı’nın ambulans uçağıyla İstanbul’a getirildi. Sabancı çiftinin tedavileri, özel bir hastanede sürüyor.

Aydın Doğan Vakfı’ndan açıklama

Sabancı çiftinin sağlık durumuyla ilgili merak edilen sorulara Aydın Doğan Vakfı’ndan yanıt geldi. Vakıf, yaptığı yazılı açıklamada, çiftin geçirdikleri tüm operasyonların başarılı olduğunu ve tedavilerinin titizlikle devam ettiğini bildirdi. Açıklamada, “Sağlık durumları iyiye gidiyor. Kendilerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı

Sabancı çiftinin hastanedeki ziyaretçileri de eksik olmadı. Çiftin yakınları, dostları ve iş ortakları, hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerini iletti. Dün Güler Sabancı’nın verdiği iyi haberin ardından, bugün de Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Göçmen, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ve diğer isimler hastaneye geldi.

Sabancı çiftinin kaza geçirdikleri botun Yunanistan’daki bir adadan kiraladıkları ve tatil için gittikleri öğrenildi. Kazanın nasıl meydana geldiği ise henüz bilinmiyor.