Sarıyer’de Baba Oğul Akıntıya Kapıldı, Suya Atlayan Kahraman Vatandaş Kurtardı

Sarıyer’de boğazın serin sularına giren baba oğul, akıntının etkisiyle sürüklenmeye başladı. Çevredeki vatandaşlar, baba oğlunun çaresiz çığlıklarını duyunca hemen yardıma koştu. Suya atlayan bir vatandaş, akıntının altına aldığı babayı kurtarmak için büyük mücadele verdi. Oğlunun kurtulduğunu bilmeyen baba ise, kendisini kurtaran vatandaşa “Oğlum nerede?” diye sordu. Baba oğulun dramını yaşadığı anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay Nasıl Oldu?

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Sarıyer Rumelihisarı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, boğazda serinlemek isteyen baba oğul, denize girdi. Ancak bir süre sonra akıntının gücüne dayanamayarak sürüklenmeye başladılar. Baba oğul, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi.

Vatandaşlar Seferber Oldu

Baba oğlunun imdadına yetişen vatandaşlar, suya ip sarkıtarak kurtarmaya çalıştı. Olay yerine gelen bir tekne de yardım etti. Baba akıntının altına girerken, oğlu ipe tutunarak sudan çıkabildi. Bu sırada suya atlayan bir vatandaş ise, babayı kurtarmak için büyük çaba sarf etti.

“Oğlum Nerede?” Diye Sordu

Suya atlayan vatandaş, babayı iskelenin altından çıkarmayı başardı. Babanın ilk sözü ise “Oğlum nerede?” oldu. Çevredekiler, oğlunun kurtulduğunu söyleyince baba rahat bir nefes aldı. Baba daha sonra tekneye alınarak sudan çıkartıldı.

Kurtarma Anları Kamerada

Baba oğlun boğulma tehlikesi atlattığı anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Görüntülerde, suya atlayan vatandaşın babayı sudan çıkarmaya çalıştığı, babanın oğlunu sorduğu, teknenin babayı alması ve suya atlayan vatandaşın alkışlarla karşılandığı görülüyor.

Exit mobile version