Kayseri’de Dini Nikahlı Eşiyle Tartışan Kadın, Evi Ateşe Verip Kaçtı

Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde yaşayan Selma Ç. (39), dini nikahla birlikte yaşadığı M.Y.’ye (39) kızarak, oturdukları evi ateşe verdi. Selma Ç., yangın çıkardığı evden hızla uzaklaştı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Keykubat Mahallesi Çakıl Caddesi’ndeki 3 katlı binanın 2’nci katında meydana geldi. İddiaya göre, Selma Ç., dini nikahla birlikte yaşadığı M.Y.’yle bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın ardından Selma Ç., M.Y.’ye ait evin 2 odasına kundak koyarak yangın çıkardı. Ardından da evden kaçtı.

Yangın Büyüdü, İtfaiye Müdahale Etti

Selma Ç.’nin çıkardığı yangın kısa sürede büyüyerek daireyi sardı. Dumanları gören komşular durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangın sırasında binada bulunan diğer daire sakinleri de tahliye edildi.

Yangında can kaybı yaşanmazken, M.Y.’ye ait dairede büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

M.Y., Selma Ç.’den Şikayetçi Oldu

Yangının ardından eve gelen M.Y., polis ekiplerine olayla ilgili bilgi verdi. M.Y., dini nikahlı eşi Selma Ç.’nin evi ateşe verip kaçtığını söyledi ve “Yakmış kaçmış. İçeri girip bakmanızı istiyorum” dedi.

Polis ekipleri, M.Y.’nin ifadesini aldıktan sonra evde inceleme yaptı. Polis, yangının çıkış nedenini ve Selma Ç.’nin kaçış yönünü belirlemeye çalıştı.

Polis, Selma Ç.’yi Arama Çalışması Başlattı

Polis ekipleri, olay yerinden kaçan Selma Ç.’yi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, Selma Ç.’nin kullandığı aracın plakasını tespit etti ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Selma Ç.’nin nerede olduğu ve neden böyle bir eylem yaptığı henüz bilinmiyor. Polis, Selma Ç.’nin yakalanması için bölgedeki tüm birimlere haber verdi.

Exit mobile version