Genel

Viranşehir’de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, otomobilinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay Nasıl Meydana Geldi?

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Şanlıurfa-Viranşehir kara yolunun Eyyüp Nebi Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan A. (35) isimli şahıs, kullandığı 63 AB 123 plakalı otomobil ile seyir halindeyken, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına maruz kaldı.

Saldırıda ağır yaralanan Hasan A., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Hasan A. kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırganlar Kim?

Saldırının faili ya da failleri henüz tespit edilemedi. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunduğu ve saldırının uzun namlulu silahlarla gerçekleştirildiği belirtildi.

Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Hasan A. Kimdi?

Hayatını kaybeden Hasan A.’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de ikamet ettiği ve bir tekstil fabrikasında çalıştığı öğrenildi. Hasan A.’nın evli ve iki çocuk babası olduğu da bildirildi.

Hasan A.’nın cenazesi, hastane morgundan alınarak Yeni Mahalle’deki evine getirildi. Burada yakınları tarafından helallik alındıktan sonra, cenaze namazının kılınacağı camiye götürüldü.

Hasan A.’nın neden hedef alındığı ise henüz bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.