Genel

KİLİS’te Suriye uyruklu genç bıçaklandı

KİLİS’te, Suriye uyruklu Kusay T. (18), aralarında husumet bulunan Abdülhamit C.’yi (21) göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak için polis operasyon başlattı.

Olay nasıl gelişti?

Olay, dün akşam saatlerinde Osman Gazi Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Suriye uyruklu Kusay T. ile Abdülhamit C., mahallede karşılaştılar. Aralarında daha önce yaşanan bir husumet nedeniyle tartışmaya başlayan iki genç, kısa sürede kavgaya tutuştular. Kavganın büyümesi üzerine Kusay T., yanında bulunan bıçakla Abdülhamit C.’yi göğsünden yaraladı. Ardından olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaralının durumu nasıl?

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri, yaralanan Abdülhamit C.’ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Daha sonra Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Abdülhamit C.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede, şüphelinin kimliğini tespit ettiler. Olay yerinden kaçan Kusay T.’nin yakalanması için çalışma başlatan polis, şüphelinin saklandığı yerleri belirlemeye çalışıyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.