Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden Sıhhi Tesisatçı ve Şoför Alımı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kendi bünyesinde çalıştırmak üzere sıhhi tesisatçı ve şoför alımı yapacağını duyurdu. İlana göre, belediye iki farklı meslek grubundan toplam iki personel alacak.

Başvuru Şartları ve Süreci

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sıhhi tesisatçı ve şoför alımına ilişkin iş ilanı 26 Ağustos 2023 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlandı. İlana başvurmak isteyen adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekiyor:

Başvurular 28 Ağustos 2023 tarihinde başlayacak ve 29 Ağustos 2023 tarihinde mesai bitimine kadar devam edecek. Başvurular yalnızca şahsen yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adayların Hasanefendi Ramazanpaşa Mahallesi Umut ve Sevgi Caddesi No:36/Z2 Efeler Aydın adresine giderek özgeçmişlerini ve adli sicil kayıt belgelerini teslim etmeleri gerekiyor.

Alım Süreci ve Sonuçları

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin sıhhi tesisatçı ve şoför alım süreci, başvuru sonuçlarının değerlendirilmesi, mülakatlar ve nihai kararlar şeklinde ilerleyecek. Alım sürecinin ne kadar süreceği ve sonuçların nasıl duyurulacağı henüz belli değil.

Alınacak personeller belediyenin kadrolu çalışanları olarak daimi olarak istihdam edilecek. Sözleşmeli veya geçici personel statüsünde değil.

 

Exit mobile version