Genel

Çorum’un Kunduzhan Mahallesi’nde Trafik Kazası: 7 Yaralı

Çorum’un Kunduzhan Mahallesi’nde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı. Kazaya karışan araçların sürücüleri ile araçlarda bulunan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Detayları

Kaza, Kunduzhan Mahallesi Akşemseddin Caddesi’nde saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Nisa K.D. idaresindeki 33 EP 975 plakalı otomobil, karşı şeride geçerek Ramazan B’nin kullandığı 19 DL 103 plakalı minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde büyük hasar oluşurken, minibüs ise devrildi.

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti.

Yaralıların Durumu

Kazada otomobil sürücüsü Nisa K.D., minibüs sürücüsü Ramazan B. ile araçlarda bulunan Mürsel B, Gizem B, Saniye B, Reyhan B. ve Emre E. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Nisa K.D.’nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Kazaya karışan araçların kara kutularını inceleyen ekipler, kazanın nedenini belirlemeye çalıştı.

Kazayla ilgili görgü tanıkları da ifadelerine başvuruldu. Tanıklar, otomobilin hızlı olduğunu ve karşı şeride geçtiğini söyledi.

Polis ekipleri, kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.