Kırıkkale’de Futbol Oynayan Çocuğun Trajik Sonu

Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 9 yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Çocuğun arkadaşları ile futbol oynadığı sırada yola kaçan topun peşinden gittiği ve bu esnada yolcu otobüsünün çarptığı öğrenildi.

Futbol Oyunu Kana Bulandı

Edinilen bilgiye göre, kaza Kırıkkale- Kırşehir karayolundaki bir akaryakıt istasyonunun karşısında saat 19.00 sıralarında meydana geldi. B.E. isimli çocuk, arkadaşları ile futbol oynadığı sırada, yola kaçan topun peşinden koştu. Bu sırada yoldan geçen T.Y. yönetimindeki 38 YH 572 plakalı yolcu otobüsü, B.E.’ye çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan B.E., ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Keskin Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Talihsiz Çocuk Yolda Hayatını Kaybetti

Durumu ağır olan B.E., Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne sevk edilmek üzere ambulansla yola çıkartıldı. Ancak talihsiz çocuk, hastaneye ulaşmadan yolda hayatını kaybetti. B.E.’nin cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.

B.E.’nin ailesi ve yakınları, acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Çocuğun cenazesi, bugün öğle namazına müteakip Keskin Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Otobüs Sürücüsü Gözaltına Alındı

Öte yandan, kazaya karışan otobüs sürücüsü T.Y., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sürücünün emniyetteki işlemleri devam ediyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kazanın duyulması üzerine bölgeye gelen Keskin Kaymakamı Muammer Köken ve Keskin Belediye Başkanı Necati Alsancak da incelemelerde bulundu. Yetkililer, kazada hayatını kaybeden B.E.’ye Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diledi.

Exit mobile version