Ankara Elmadağ’da Aynı Yol Üzerinde İki Kaza: 4 Yaralı

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde bugün aynı yol üzerinde farklı saatlerde iki ayrı trafik kazası yaşandı. Kazalarda toplam 4 kişi yaralandı. Yaralıların sağlık durumları hakkında bilgi veren yetkililer, kazaların nedeninin araştırıldığını bildirdi.

Öğle Saatlerinde İlk Kaza: 1 Yaralı

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Ankara-Kırıkkale yolu Elmadağ mevkiinde meydana gelen ilk kazada, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan bir kişi yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen ambulansla Elmadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Akşam Saatlerinde İkinci Kaza: 3 Yaralı

Aynı yol üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen ikinci kazada ise, sürücüsünün ismi henüz öğrenilemeyen bir başka otomobil, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada araçta bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu, diğer ikisinin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazaların Nedeni Araştırılıyor

Her iki kazanın da meydana geldiği yol üzerinde inceleme yapan trafik ekipleri, kazaların nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Kazalarla ilgili soruşturma sürüyor.

Exit mobile version