Kütahya’da Trafik Kazası: 1 Çocuk Öldü, 3 Kişi Yaralandı

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobilin sürücüsü Mustafa Kabaca’nın (37) durumu ağır.

Kazanın Nedeni Araştırılıyor

Edinilen bilgiye göre, Mustafa Kabaca’nın kullandığı 43 LD 496 plakalı otomobil, Kütahya-Gediz kara yolu Göynükören köyü yakınında bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan sürücü Mustafa Kabaca, eşi Bediha Kabaca (33), çocukları Asaf Kabaca (8) ve Kamil Kabaca (14), ambulanslarla Aslanapa Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan Kamil Kabaca, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan Mustafa Kabaca’nın durumunun ağır olduğu, Bediha ve Asaf Kabaca’nın ise tedavi altına alındığı öğrenildi.

Başsağlığı Mesajları Yağdı

Kazanın duyulması üzerine Aslanapa Kaymakamı Mehmet Özcan, Belediye Başkanı Gökhan Gürel ve diğer ilgililer hastaneye gelerek yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kamil Kabaca’nın ölüm haberi ise ilçede büyük üzüntü yarattı. Kamil Kabaca’nın okuduğu Aslanapa Ortaokulu’ndaki arkadaşları ve öğretmenleri gözyaşlarına boğuldu.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Exit mobile version