İzmir’de otoparkta cinayet! Güvenlik kamerasına yansıyan dehşet anları!

İzmir’in Konak ilçesinde meydana gelen olayda, husumetli olduğu kişi tarafından tabancayla vurularak öldürülen Selami Arslan’ın son anları güvenlik kamerasına yansıdı. Olay yerinden kaçan katil zanlısının yakalanması için polis ekipleri seferber oldu.

Otoparkta kanlı hesaplaşma!

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Konak ilçesi Alsancak Mahallesi’nde bulunan bir otoparkın önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Selami Arslan (38) isimli şahıs, otomobiliyle otoparka giriş yapmak istediği sırada, otoparkın önünde bekleyen husumetlisi Soykan A. (36) ile karşılaştı. İki şahıs arasında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı.

Tartışma büyüyünce silahlar konuştu!

Tartışmanın büyümesi üzerine Soykan A., yanında bulunan tabancayla Selami Arslan’a ateş etmeye başladı. Arslan, vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yere yığıldı. Soykan A. ise olay yerinden hızla uzaklaştı.

Olay anı kamerada!

Olay sırasında otoparkın güvenlik kamerası kayıt altına aldığı görüntülerde, Selami Arslan’ın otomobiliyle otoparka geldiği, daha sonra Soykan A. ile sözlü tartışmaya başladığı ve tartışmanın büyümesiyle Soykan A.’nın tabancayla ateş açtığı anlar net bir şekilde görülüyor. Görüntülerde ayrıca, Soykan A.’nın olay yerinden kaçtığı, Selami Arslan’ın ise otomobiline bindirilmeye çalışıldığı da yer alıyor.

Katil zanlısının yakalanması için çalışmalar sürüyor

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Selami Arslan’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Arslan’ın cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, polis ekipleri, olay yerinden kaçan Soykan A.’nın yakalanması için geniş çaplı bir operasyon başlattı. Soykan A.’nın kullandığı otomobilin plakası tespit edildi ve güvenlik kameraları incelemeye alındı. Katil zanlısının yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Exit mobile version