Trendyol 1. Lig’de 3. Haftanın Hakemleri Belli Oldu

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında oynanacak maçlarda görev yapacak hakemleri açıkladı. Ligin yeni isim sponsoru olan Trendyol’un logosunun da yer aldığı listede, 25-28 Ağustos tarihleri arasında oynanacak 9 maçın hakemleri şöyle:

25 Ağustos Cuma

Erzurumspor FK-Manisa FK: Mehmet Ali Özer

Ligin ilk iki haftasında galibiyet alamayan iki takımın karşılaşmasında düdük çalacak olan Mehmet Ali Özer, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Özer, geçen sezon Süper Lig’de 10, TFF 1. Lig’de ise 5 maç yönetti.

26 Ağustos Cumartesi

Gençlerbirliği-Bodrum FK: Feridun Daldaş

Ligin yeni takımlarından Bodrum FK’nın deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçta Feridun Daldaş düdük çalacak. Daldaş, bu sezon Süper Lig’de bir maç yönetti. Geçen sezon ise Süper Lig’de 9, TFF 1. Lig’de ise 7 maçta görev yaptı.

Tuzlaspor-Eyüpspor: Alper Akarsu

Ligin ilk iki haftasında puan kaybetmeyen Tuzlaspor ile Eyüpspor’un mücadelesinde Alper Akarsu düdük çalacak. Akarsu, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 8, TFF 1. Lig’de ise 6 maç yönetti.

Sakaryaspor-Ümraniyespor: Gürcan Hasova

Ligin yeni takımlarından Sakaryaspor ile Ümraniyespor’un karşılaşmasında Gürcan Hasova düdük çalacak. Hasova, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 7, TFF 1. Lig’de ise 6 maçta görev yaptı.

Göztepe-Ahlatcı Çorum FK: Ali Yılmaz

Ligin iddialı takımlarından Göztepe ile ligin yeni takımlarından Ahlatcı Çorum FK’nın mücadelesinde Ali Yılmaz düdük çalacak. Yılmaz, bu sezon Süper Lig’de bir maç yönetti. Geçen sezon ise Süper Lig’de 10, TFF 1. Lig’de ise 5 maçta görev yaptı.

27 Ağustos Pazar

Ankara Keçiörengücü-Adanaspor: Yunus Dursun

Ligin ilk iki haftasında galibiyet alamayan iki takımın karşılaşmasında Yunus Dursun düdük çalacak. Dursun, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 8, TFF 1. Lig’de ise 6 maç yönetti.

Boluspor-Astor Enerji Şanlıurfaspor: Davut Dakul Çelik

Ligin yeni takımlarından Astor Enerji Şanlıurfaspor’un deplasmanda Boluspor ile oynayacağı maçta Davut Dakul Çelik düdük çalacak. Çelik, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 7, TFF 1. Lig’de ise 6 maç yönetti.

Kocaelispor-Altay: Oğuzhan Aksu

Ligin iddialı takımlarından Kocaelispor ile Altay’ın mücadelesinde Oğuzhan Aksu düdük çalacak. Aksu, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 9, TFF 1. Lig’de ise 5 maç yönetti.

28 Ağustos Pazartesi

Bitexen Giresunspor-Teksüt Bandırmaspor: Ayberk Demirbaş

Ligin ilk iki haftasında puan kaybetmeyen Bitexen Giresunspor ile Teksüt Bandırmaspor’un karşılaşmasında Ayberk Demirbaş düdük çalacak. Demirbaş, bu sezon ilk kez Trendyol 1. Lig’de görev yapacak. Geçen sezon ise Süper Lig’de 8, TFF 1. Lig’de ise 6 maç yönetti.

Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında oynanacak maçların hakemleri belli oldu. Hakemlerin performansları, maçların sonuçları ve puan durumu merakla bekleniyor. Trendyol 1. Lig’in heyecanı devam ediyor.

Exit mobile version