Ordu’da Kamyonetle Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Ordu’nun Fatsa ilçesinde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 23 yaşındaki Emirhan Uşum hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü Yaşar A. yaralandı. Kaza, sabah saatlerinde Fatsa-Kumru kara yolunda meydana geldi.

Kaza Nasıl Oldu?

Edinilen bilgiye göre, Emirhan Uşum yönetimindeki 52 AEA 558 plakalı otomobil, Bahçelievler Mahallesi’nde ara yoldan ana yola çıkan Yaşar A.’nın kullandığı 41 H 7795 plakalı kamyonete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet, yol kenarındaki bahçeye devrildi. Otomobil ise orta refüje çarparak durabildi.

Olay Yerine Ekipler Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Emirhan Uşum, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Uşum, hastaneye ulaşmadan yolda hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Yaşar A. ise yaralı olarak hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Kazada Hayatını Kaybeden Genç İçin Taziye Mesajları

Kazada hayatını kaybeden Emirhan Uşum’un cenazesi, hastane morgundan alınarak ailesine teslim edildi. Uşum’un cenazesi, bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Uşum’un vefat haberi, sosyal medyada da büyük üzüntü yarattı. Uşum’un arkadaşları ve yakınları, onun için taziye mesajları paylaştı. Uşum’un son paylaşımı olan “Hayat güzel” mesajı ise yürekleri dağladı.

Exit mobile version