Hatay’da kanlı boşanma! Kayınpederini öldürdü, eşini yaraladı

Hatay’ın Altınözü ilçesinde yaşanan olayda, boşanmak isteyen eşiyle tartışan bir kişi, kayınpederini pompalı tüfekle vurarak öldürdü, eşini de ağır yaraladı. Katil zanlısı olay yerinden kaçarken, jandarma geniş çaplı operasyon başlattı.

Eşiyle konuşmak için kayınpederinin evine gitti

Olay, dün akşam saatlerinde Altınözü ilçesine bağlı Kıyıgören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin B. (38) isimli şahıs, kendisinden ayrılmak isteyen eşi Rakkuş B. (35) ile konuşmak için kayınpederinin evine gitti.

Tartışma kavgaya dönüştü

Hüseyin B’nin evine gelişiyle birlikte çift arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Hüseyin B, yanında getirdiği pompalı tüfekle araya giren kayınpederi İyed B’ye (60) ve eşi Rakkuş B’ye ateş etti.

Kayınpederi hayatını kaybetti, eşi ağır yaralandı

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, İyed B’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Rakkuş B. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Katil zanlısından iz yok

Olayın ardından kaçan Hüseyin B’nin yakalanması için jandarma ekipleri geniş çaplı operasyon başlattı. Jandarma, bölgede arama tarama faaliyetlerini sürdürürken, katil zanlısının izine rastlanmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Exit mobile version