Adana’da Trafik Kazaları KGYS Kameralarına Takıldı

Adana’da geçen ay meydana gelen 3 ayrı trafik kazası, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarınca görüntülendi. Kazalarda, bir dolmuşun yayaya çarpması, kırmızı ışıkta geçen otomobillerin çarpışması gibi olaylar yaşandı.

Dolmuş Yayaya Çarptı

Kazalardan ilki, Seyhan ilçesi Debboy Caddesi üzerindeki Taşköprü kavşağında gerçekleşti. KGYS kameralarının kaydettiği görüntülerde, bir dolmuşun yolun ortasında yürüyen yayaya çarptığı görülüyor. Çarpmanın etkisiyle yere düşen yaya, şans eseri kazayı yara almadan atlattı. Dolmuş şoförü ise durarak yayanın durumunu kontrol etti.

Kırmızı Işıklarda Çarpışmalar

Diğer iki kaza ise Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda meydana geldi. KGYS kameralarının kaydettiği görüntülerde, kırmızı ışıkta geçen iki ayrı otomobilin başka otomobillerle çarpıştığı görülüyor. Kazalarda maddi hasar oluşurken, yaralanan olmadığı öğrenildi.

Trafik Kurallarına Uymak Hayat Kurtarıyor

KGYS kameraları tarafından kaydedilen bu 3 ayrı trafik kazası, trafik kurallarına uymamanın ne kadar tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Trafikte hem kendimizin hem de başkalarının can güvenliği için kırmızı ışık, hız sınırı, yaya geçidi gibi kurallara uymak hayat kurtarıyor. Unutmayalım ki trafikte herkesin hayat hakkı var.

Exit mobile version