Genel

Edirne’de Ev Sahibi ile Kiracı Arasında Kanlı Kavga: 2 Yaralı

Edirne’nin Yıldırım Mahallesi’nde yaşanan olayda, ev sahibi F.B. ile kiracısı Şükran Sügerli ve eşi Emrah Sügerli arasında kira kontratı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ev sahibi F.B., yanındaki 3 kişiyle birlikte kiracısına tüfek, satır ve balta ile saldırdı. Olayda Emrah Sügerli ve 16 yaşındaki oğlu Poyraz Sügerli yaralanırken, ev sahibi F.B. polis tarafından gözaltına alındı.

Ev Sahibi Evini Sattığını Söylememiş

Olayın ardından konuşan kiracı Şükran Sügerli, ev sahibinin evi sattığını kendilerine söylemediğini ve kira süresi dolmadan evden çıkarmak istediğini öne sürdü. Sügerli, “Daha 4 ay kira süremiz var ama evden çıkartmak istiyorlar. Ev sahibi evi sattığı adama bizim daha 4 ay kontratımızın kaldığını söylememiş. Biz de çıkamayacağımızı söyledik. Bunun üzerine bize hakaret edip saldırdılar. 4 kişi birden bize tüfek, satır ve balta ile girdiler. Eşim ve oğlum yaralandı. Ben de şans eseri kurtuldum” dedi.

Polis Olay Yerinde İnceleme Yaptı

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Kavgada kullanılan tüfek, satır ve balta ele geçirildi. Yaralanan Emrah Sügerli ve Poyraz Sügerli ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Emrah Sügerli’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Ev sahibi F.B. ise polis ekiplerince gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.