Genel

Rize’de Dereye Yuvarlanan Araçta Can Pazarı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Rize’nin İkizdere ilçesinde yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı. Kazada dereye yuvarlanan araçtan sağ çıkabilen sürücü hastaneye kaldırıldı.

Kazanın Nedeni Belli Oldu

Kaza, İkizdere ilçesi Kumluk mevkiinde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 61 FJ 841 plakalı araç, sürücü Fatih E.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 25 metre yükseklikten derenin kenarına yuvarlandı. Araçta bulunan Günaçar Emir (75) olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Fatih E. ise ağır yaralandı.

Olay Yerine Çok Sayıda Ekip Sevk Edildi

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araçta sıkışan Günaçar Emir’in hayatını kaybettiğini belirledi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Emir’in cenazesi otopsi için Rize Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Yaralanan araç sürücüsü Fatih E. ise ambulansla Rize Devlet Hastanesine kaldırıldı. Fatih E.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kazayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

Kazayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kazanın nedenini araştırıyor. Kaza yerinde inceleme yapan ekipler, aracın fren izlerini ve güvenlik kameralarını inceliyor. Kazaya karışan aracın da çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılması sağlandı.

Kazada hayatını kaybeden Günaçar Emir’in yakınları ise acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Emir’in cenazesinin yarın toprağa verileceği bildirildi.

Rize’de meydana gelen bu üzücü kaza sonrasında başsağlığı diliyoruz.