Sivas’ta Korkutan Kaza: 1’i Çocuk 6 Yaralı

Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1’i çocuk 6 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kazanın Meydana Geldiği Yer ve Zaman

Kaza, Şarkışla ilçesi Altınyayla Pınarbaşı Kavşağı’nda dün saat 16.30 sıralarında meydana geldi. N.A. (50) yönetimindeki 31 E 1194 plakalı Ford marka hafif ticari araç, Şarkışla – Sivas karayolu Altınyayla Pınarbaşı kavşağında M.D.E. (34) yönetimindeki 34 GJK 706 plakalı Fiat marka otomobil ile çarpıştı.

Kazada Yaralananlar ve Hastane Durumları

Kazada sürücüler ile birlikte, otomobilde bulunan Ş.H. (27), M.R.T.(38) ve T.U. (35) ile hafif ticari araçta bulunan 9 yaşındaki Y.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, Polis ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Şarkışla Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Ş.H., M.R.T. ve T.U.’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı, N.A., M.D.E. ve Y.A.’nın ise durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Yaralılardan N.A.’nın kafatasında kırık, M.D.E.’nin ise omurgasında hasar olduğu belirtildi. Küçük Y.A.’nın ise vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar ve yaralanmalar olduğu ifade edildi.

Kazaya İlişkin Soruşturma

Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Kazanın neden meydana geldiği, araçların hız durumları ve kavşakta trafik işaretlerinin olup olmadığı gibi konuların araştırılacağı kaydedildi.

Kazada yaralananlara acil şifalar diliyoruz.

Exit mobile version