Genel

Aydın’da Motosikletli Kaza: 2 Yaralı

Aydın’ın İncirliova ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki motosiklet çarpıştı. Kazada iki motosiklet sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Kaza anı ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Kazada Hayati Tehlike Yok

Kaza, Cumhuriyet Mahallesi’nde saat 10.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, D.M. idaresindeki 09 UJ 677 plakalı motosiklet, önünde seyreden, sürücüsünün kimliği ve plakası öğrenilemeyen motosikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle iki sürücü de yola savruldu. Kazaya, bölgede devriye gezen polis ekibi ile olay yerine çağrılan sağlık ekibi müdahale etti. Yaralanan iki sürücü ambulansla Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kazanın yaşandığı bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, bir motosikletin önünde seyreden iki motosikletin arasından geçmeye çalıştığı esnada diğer motosikletliye çarptığı görülüyor. Çarpışmanın ardından iki sürücünün de yere düştüğü ve diğer araçların durarak yardım ettiği görülüyor.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.