Genel

Milas’ta Korkunç Kaza: 1 Ölü, 7 Yaralı

Muğla’nın Milas ilçesinde dün akşam saatlerinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi, yedi kişi de yaralandı. Kazaya neden olan sürücülerin kimlikleri henüz açıklanmadı.

Kazanın Nedeni Araştırılıyor

Edinilen bilgiye göre, kaza Milas-Bodrum kara yolu Kemikler mevkisinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 48 KB 307 plakalı otomobil, 06 CFP 186 plakalı minibüs ve 48 ACV 393 plakalı kamyonetin çarpışması sonucu korkunç bir manzara oluştu.

Kazanın nedeni henüz belirlenemezken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler, kazada sıkışan yaralıları araçlardan çıkarmak için yoğun çaba harcadı.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada ilk belirlemelere göre otomobilde bulunan bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yedi kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Milas Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak bazı yaralıların durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Trafik Felç Oldu

Öte yandan, kaza nedeniyle Milas-Bodrum kara yolu trafiğe kapandı. Uzun süre araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, trafiği alternatif yollara yönlendirdi.