Genel

Yozgat’ta Korkunç Kaza: 1 Ölü, 2 Yaralı

Yozgat’ta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı. Kazanın nedeni ve yaralıların durumu henüz netlik kazanmadı.

Kazanın Nedeni Araştırılıyor

Kaza, bugün saat 10:00 sularında E-88 kara yolu Fakıbeyli köyü kavşağında gerçekleşti. A.Ş. yönetimindeki 66 ACE 976 plakalı otomobil, C.E. idaresindeki 66 AE 788 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da savrularak yol kenarına çıktı.

Kazaya tanık olan vatandaşlar, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yaralılara Hastanede Müdahale Ediliyor

Kazada sürücülerden C.E. olay yerinde hayatını kaybederken, A.Ş. ile ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Hastane yetkilileri, yaralılara gerekli tedavilerin uygulandığını ve durumlarının takip edildiğini belirtti.

Kaza Yeri İncelemesi Devam Ediyor

Kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatan jandarma ekipleri, kaza yerinde incelemelerde bulundu. Kaza yapan araçlar çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, trafik akışı normale döndü.

Kazaya ilişkin detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde ortaya çıkması bekleniyor. Kazada hayatını kaybeden C.E.’nin cenazesi ise otopsi için hastane morguna götürüldü.