Emlak

Ankara Aziziye Mahallesinde Lüks Dubleks Daire UYAP’ta Satışta!

Ankara’nın en gözde semtlerinden biri olan Aziziye Mahallesinde bulunan lüks dubleks daire, UYAP üzerinden açık artırma ile satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler için detaylar haberimizde.

Muhteşem Konum

Davaya konu olan taşınmaz, Çankaya ilçesinde, Aziziye Mahallesinde, Kırkpınar Sokak üzerinde yer alıyor. Taşınmazın 550 metre batısında Hoşdere Caddesi, 150 metre doğusunda Cinnah Caddesi, 600 metre güneyinde Atakule AVM, 1.500 metre kuzeyinde TBMM bulunuyor. Taşınmaz etrafında Büyükelçilik Binaları, Konut ve Ticari İşletmeler mevcut. Taşınmazın bulunduğu bölge yol, su, elektrik, telefon, doğalgaz, otobüs, kanalizasyon gibi her türlü belediye hizmetlerinden faydalanmakta ve yerleşim alanı içerisinde yer alıyor. İlçenin elit yerleşimlerinden olup, çoğunlukta 3+4 katlı yapılaşmalardan ve mesken/ticari amaçlı kullanılan yapılardan oluşuyor. Bölgede doluluk oranı yüksek seviyede. Altyapı ve ulaşımında sorun yok. Ticari hareketlilik ana caddeler üzerinde bulunan binaların zemin katındaki dükkanlar ile merkezlerdeki AVM’lerde yoğunlaşıyor.

Lüks Bina

Davaya konu olan taşınmaz, 15 kapı numaralı Çaman Apartmanı’nda yer alıyor. Bina, bodrum + zemin + 3 normal ve teras kattan oluşuyor. Binanın ön cephesi mermer kaplı olup diğer cepheleri ısı yalıtım üzeri boyalı. Binaya giriş Kırkpınar Sokak zemin kat seviyesinden sağlanıyor. Binanın giriş kapısı demir doğrama kapı. Bina merdiven basamakları ve sahanlıkları mermer kaplı. Korkuluklar demir doğramadan. Bina arkasında 6 araçlık müstakil kapalı otopark bulunuyor.

Dubleks Daire

Davaya konu olan taşınmaz, binanın 3. katında ve teras katında yer alıyor. Taşınmazda halihazırda F. Ç.’nın ikamet ettiği beyan ediliyor.

Taşınmaz belediyede yer alan tadilat projesine göre 256 metrekare net 312 metrekare brüt kullanım alanına sahip. Ayrıca ilave yaklaşık 80 metrekare açık teras alanı mevcut.

Taşınmaz projesine göre dubleks mesken özelliğinde olması gerekirken projesine aykırı olarak 8 numaralı bağımsız bölüm içinde 3.kat ile çatı arası katına çıkış sağlanan merdiven kovasının iptal edildiği taşınmazın fiilen 3.katta 8 bağımsız bölüm numaralı mesken, çatı katında 10 bağımsız bölüm numaralı çatı katı meskeni olarak 2 ayrı bağımsız bölüm şeklinde kullanıldığı belirleniyor.

3. Kat (8) Bağımsız Bölüm Mesken

Mesken; binanın 3. katında bina girişine göre sağ ön cepheli. Meskenin giriş kapısı çelik kasalı ahşap kapı. Bağımsız bölümde şöyle yerler var: antre, 4 oda, salon, mutfak, Wc, 2 banyo ve 3 balkon.

Antre zemini mermer, duvarları sıva üzeri boyalı. Salon ve odaların zeminleri ahşap parke kaplı, duvarları sıva üzeri boyalı. Salonda şömine bulunuyor. Mutfak zemini mermer kaplı, duvarları sıva üzeri boyalı. Mutfak tezgâhı granit mermer, tezgâh alnı seramik, tezgâhın altında ve üstünde ahşap dolapları yapılı. İki balkon cam balkon sistemi ile kapatılmış.

Mesken doğalgaz kombi sistem ısıtmalı.

Meskenin projesine göre; faydalı net kullanım alanı: 156 metrekare brüt kullanım alanı 196 metrekare olarak tespit ediliyor.

Teras Kat (10) Bağımsız Bölüm Mesken

Mesken; binanın teras katında bina girişine göre sağ ön cepheli. Taşınmazın halihazırda B. S. Ö. tarafından ofis olarak kullanıldığı beyan ediliyor.

Meskenin giriş kapısı çelik kasalı ahşap kapı. Bağımsız bölümde şöyle yerler var: antre, salon, mutfak, Wc, banyo ve teras.

Antre zemini mermer, duvarları sıva üzeri boyalı. Salon ve mutfak zeminleri ahşap parke kaplı, duvarları sıva üzeri boyalı. Mutfak tezgâhı granit mermer, tezgâh alnı seramik, tezgâhın altında ve üstünde ahşap dolapları yapılı. Teras zemini seramik kaplı olup etrafında cam korkuluklar bulunuyor.

Mesken doğalgaz kombi sistem ısıtmalı.

Meskenin projesine göre; faydalı net kullanım alanı: 100 metrekare brüt kullanım alanı 116 metrekare olarak tespit ediliyor.

Satış Şartları

Taşınmazın muhammen bedeli 4.250.000 TL olup teminat miktarı 425.000 TL’dir. KDV oranı %20’dir.

Taşınmazın satışa sunulduğu UYAP açık artırma sistemi [buradan] erişilebilir.

Artırma başlangıç tarih ve saati: 15/08/2023 10:00 Artırma bitiş tarih ve saati: 22/08/2023 10:00

Bu lüks dubleks daireyi kaçırma fırsatınız yok! Hemen UYAP’a girin ve teklif verin! Teklif vermek için; https://esatis.uyap.gov.tr/main/jsp/esatis/index.jsp?menuId=21772&kayitId=11659114577