Genel

Polis olay yerine gelerek ilçeyi ablukaya aldı: 19 Yaralı

Batman’ın Beşiri ilçesinde dün gece meydana gelen olayda, iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitti. Kavgada taş, sopa ve bıçak kullanılırken, 19 kişi yaralandı. Polis, olay yerine gelerek ilçeyi ablukaya aldı ve olaya karışan bazı şüphelileri gözaltına aldı.

Kavga kafede başladı

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 23.00 sıralarında Beşiri ilçesinde bir kafede oturan gençler arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla kavga taşlı, sopalı ve bıçaklı bir hal aldı.

Polis havaya ateş açtı

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, grubu dağıtmak için havaya ateş açtı. Kavgada 6’sı ağır olmak üzere 19 kişi yaralandı. Yaralılara olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılıp tedavi altına alındı.

İlçede geniş güvenlik önlemi alındı

Olayın ardından ilçede geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olaya karıştığı belirlenen bazı şüphelileri gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.