Genel

Samsun’da Minibüsün Çarptığı Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı

Samsun’un Çarşamba ilçesinde meydana gelen trafik kazasında minibüsün çarptığı otomobil takla attı. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı.

Kazanın Nedeni

Kaza, Samsun-Ordu kara yolu Beylerce mevkisinde saat 10.30 sıralarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Ercan K. idaresindeki HP EC 55 yabancı plakalı minibüs, “U” dönüşü yapmak istediği sırada Çarşamba istikametine seyreden Yunus Emre T. kontrolündeki 55 PB 204 plakalı otomobile çarptı.

Kazanın Etkisi

Çarpmanın etkisiyle otomobil savrularak takla attı. Otomobilin sürücüsü Yunus Emre T. ile araçta bulunan Zeynep T. yaralandı. Yaralılardan Yunus Emre T.’nin ağır yaralı olduğu, Zeynep T.’nin ise hafif yaralı olduğu öğrenildi.

Kazanın Sonrası

Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazaya karışan minibüs sürücüsü Ercan K. ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Samsun’da yaşanan bu kaza, trafik güvenliği konusunda vatandaşları bir kez daha uyardı. U dönüşü yaparken dikkatli olmak ve karşıdan gelen araçlara öncelik vermek gerektiği vurgulandı.