Genel

Kahramanmaraş’ta Gölette Boğulan Genç İçin Seferberlik

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde serinlemek için girdiği gölde boğulan Emre Avcu’nun (27) cansız bedeni, arama-kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı. Avcu’nun cenazesi, otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Gözden Kayboldu

Olay, öğle saatlerinde Türkoğlu ilçesine bağlı Abbaslar Mahallesi’nde meydana geldi. Emre Avcu, arkadaşlarıyla birlikte Gölpınar Gölü’ne gitti. Sıcak havadan bunalan Avcu, serinlemek için göle girdi. Ancak bir süre sonra arkadaşları, Avcu’nun gözden kaybolduğunu fark etti. Çevredekiler, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

Ekipler Seferber Oldu

İhbar üzerine olay yerine itfaiye sualtı arama-kurtarma, AFAD, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, gölde yaptıkları çalışma sonucunda Avcu’nun cansız bedenine ulaştı. Avcu’nun cesedi, sudan çıkarılarak ambulansla Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ailesi ve Arkadaşları Yasa Boğuldu

Emre Avcu’nun boğularak hayatını kaybetmesi, ailesini ve arkadaşlarını yasa boğdu. Avcu’nun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımlar, acı olayın ardından duygusal anlar yaşattı. Avcu’nun yakınları ve sevenleri, cenazesinin ne zaman defnedileceğini bekliyor.