Yunusemre Vakfı 2009 Model FIAT DOBLO’yu Kelepir Fiyata Satıyor!

Yunusemre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, 2009 model FIAT DOBLO marka hizmet aracını 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45. maddesi gereğince açık teklif (arttırma) usulü ile satışa çıkardı. İhale, 29 Ağustos 2023 Salı günü saat 10:30’da Yunusemre Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak.

Araç Özellikleri ve Fiyatı

Satışa çıkarılan aracın plakası 45 C 9612, niteliği hizmet aracı, miktarı 1 adet ve durumu tamir edilerek kullanılabilir olarak belirtildi. Araç için belirlenen muammen bedel ise 210.000 TL (İkiyüzonbin Türk Lirası). İhaleye katılacak olan isteklilerin ise 6.300 TL (Altıbinüçyüz Türk Lirası) tutarında geçici ihale teminatını yatırması gerekiyor.

İhaleye Katılım Şartları

İhaleye katılmak isteyen gerçek kişilerin dilekçe, kanuni ikametgâh belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve geçici ihale teminatını ibraz etmesi şart. Tüzel kişilerin ise dilekçe, ticaret ve sanayi odası belgesi, ticaret sicil belgesi, şirketi temsil etme yetkisi ve yetkilinin noterden imza sirküsünü sunması gerekiyor. Ayrıca istekliler adına teklifte bulunacak kimsenin vekâletnamesi ile vekâleten iştirak edenin noterden onaylı imza sirküsünü de getirmesi zorunlu.

İhaleye katılmak isteyen talipliler istenilen belgelerle birlikte ihale saatinde ihale salonunda hazır bulunacaklar. Telgraf, faks ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Araç Görme ve Sorumluluk

Satılacak araç mesai saatlerinde Yunusemre SYDV binası önünde (Yunusemre Kaymakamlığı) yakınında görülebilir. Artırmaya girenler satışa çıkarılan taşınır malı görmüş ve ona göre fiyat teklif etmiş sayılacakları için malın evvelce mevcut kusurlarından dolayı hiçbir sorumluluk kabul edilmeyecek.

İhale Şartnamesi ve Diğer Hususlar

Bu işe ait ihale şartnamesi mesai saatleri içerisinde Yunusemre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğünden ücretsiz olarak alınabilir. Şartnamenin uygulanmasından doğacak her türlü anlaşmazlıklarda Manisa Mahkemeleri yetkilidir.

Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir. İlanda belirtilmeyen maddeler için şartnamedeki hükümler geçerlidir.

Araçla ilgili KDV ve her türlü vergi, resim ve harç vb. giderler alıcıya aittir.

Bu ihaleye ilişkin bilgiler [Yunusemre Kaymakamlığı] web sitesinden öğrenilebilir. Kamuoyuna ilanen duyurulur.

Exit mobile version