Genel

Denizli’de kan donduran olay! Eşini vurup intihar etti

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda, bir süredir sorunlu olan bir çift, alışveriş yaptıkları zincir markette karşılaştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu koca, eşine silahla ateş edip ardından kendini vurdu. Koca olay yerinde can verirken, eşi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay nasıl gelişti?

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan ünlü bir zincir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında bir süredir sorunlar bulunan Ahmet U. (52) ile eşi Elif U. karşılaştıkları zincir markette tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Ahmet U., silahını çıkartıp eşinin kafasına doğru ateş etti. Elif U. kanlar içerisinde yere yığılırken, Ahmet U. daha sonra silahı kafasına dayayıp ateşledi.

Olay yerinde neler yaşandı?

Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalede Ahmet U.’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan Elif U. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde yapılan incelemede, Ahmet U.’nun ruhsatsız bir tabanca kullandığı tespit edildi.

Soruşturma başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çiftin yakınlarından bilgi aldı. Çiftin arasında uzun süredir geçimsizlik olduğu ve boşanma aşamasında oldukları öğrenildi. Ahmet U.’nun eşini takip ederek markete geldiği ve burada tartıştığını söylediği belirtildi.

Olay yerinde yapılan çalışmaların ardından kocanın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.