Belediyeye En Az ilkokul Mezunu Makam Şoförü Alımı Yapılacak!

Tokat Erbaa Gökal Belediyesi, makam şoförü alımı yapacağını duyurdu. Bu ilana başvurmak isteyenler, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden online olarak başvuru yapabilecekler. Başvuru süreci devam ediyor ve son gün 18 Ağustos 2023. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, aşağıdaki şartlara uygun olup olmadıklarını kontrol etmeli.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Erbaa Gökal Belediyesi makam şoförü alımı için belirlenen başvuru şartları şunlardır:

Başvuru Nasıl Yapılır?

Erbaa Gökal Belediyesi makam şoförü alımı için başvuru yapmak isteyenler, İŞKUR’un resmi internet sitesine yaparak ilan numarasını aratmalı ve online olarak başvuru formunu doldurmalıdır. (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00007720099&isyeriTuru=Kamu&returnUrl=AcikIsIlanDetay.aspx?uiID=00007720099&isyeriTuru=Kamu) Başvuru formunda istenen bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde girilmelidir. Başvuru yapan adaylar, kuraya katılmaya hak kazanıp kazanmadıklarını İŞKUR’un sitesinden takip etmelidir.

Kuraya katılmaya hak kazanan adaylar, en az 1 gün önceden talep edilen yeterlilik belgelerini kuruma getirmekle yükümlüdür. Sınav giriş yeri ve saati ile sınava katılmaya hak kazanan adaylar Gökal Belediyesi’nin [internet sitesinden] duyurulacaktır. Bu duyuru tebligat niteliği taşıyacak olup; ilgililerin adreslerine ayrıca posta yoluyla bir tebligat yapılmayacaktır.

Bu ilana başvurmak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor. Erbaa Gökal Belediyesi makam şoförü alımı için son başvuru tarihi 18 Ağustos 2023. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Exit mobile version