Fenerbahçe’de Yeni Transferlerin İlk Antrenmanı: Cengiz Ünder Yaralandı, Osayi-Samuel ve Becao’nun Durumu Açıklandı

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, kadrosuna kattığı yıldız isimlerle de dikkat çekiyor. Sarı-lacivertli ekip, son olarak Marsilya’dan Cengiz Ünder ve Manchester United FC’den Fred’i renklerine bağladı. İki oyuncu da bugün takımla birlikte antrenmana çıktı. Ancak Cengiz Ünder, ilk idmanında talihsiz bir olay yaşadı.

Cengiz Ünder’in Kafasına Krampon Darbesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Eleme Turu rövanş maçında Slovenya temsilcisi Maribor ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, bu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda yeni transferler Cengiz Ünder ve Fred de yer aldı. Ancak Cengiz Ünder, girdiği ikili mücadelede rakip oyuncunun kramponunun kafasına gelmesi sonucu yaralandı. Milli futbolcu, kafasında hafif kanama olduğunu gösteren bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Cengiz Ünder, fotoğrafın altına “İlk gün hediyesi. Hoşbulduk Fenerbahçe” notunu düştü. Bu paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Cengiz Ünder’in ciddi bir durumunun olmadığı ve tedbir amaçlı bandajlandığı öğrenildi.

Osayi-Samuel ve Becao’nun Sakatlıkları Hakkında Açıklama

Fenerbahçe’de sakatlık haberleri de gündemi meşgul ediyor. Süper Lig’in ilk haftasında Gaziantep FK ile oynanan maçta sakatlanan Bright Osayi-Samuel ile yeni transferlerden Rodrigo Becao’nun sağlık durumu belli oldu. İki oyuncunun da bugün MR’ları çekildi. Yapılan tetkikler sonrasında ciddi bulgulara rastlanmayan Osayi-Samuel ile Becao’nun tedavisine başlandığı duyuruldu. Becao’nun ise Ziraat Türkiye Kupası’nda Samsunspor ile oynanacak maça yetiştirilmesi planlanıyor.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirirken, sakatlık sorunlarını da en aza indirmeye çalışıyor. Sarı-lacivertliler, Maribor maçında turu geçerek Avrupa’da yoluna devam etmek istiyor.

Exit mobile version