Zeytinburnu Belediyesi’nden 6 Memur Alımı Duyurusu

İstanbul’un merkezi ilçelerinden biri olan Zeytinburnu Belediyesi, belediye bünyesinde çalıştırılmak üzere 6 memur alımı yapacağını açıkladı. Alınacak memurların 1’i Veznedar, 2’si Tahsildar ve 3’ü Bilgisayar İşletmeni olarak görev yapacaklar.

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı için başvurmak isteyen adayların, belirli şartları taşımaları gerekiyor. Bu şartlar arasında KPSS puanı, eğitim durumu, sürücü belgesi ve bilgisayar sertifikası gibi kriterler bulunuyor.

Başvuru Şartları Nelerdir?

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı için başvuru şartları şöyle:

2022 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş ve en az 70 puan almış olmak.

İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibari ile öğrenim şartını taşımak.

Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmamış olmak.

En az (B) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Bilgisayar İşletmeni kadrosu için; Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Bilgisayar İşletmeni sertifikasına sahip olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek.

Başvuru yapacak adayların, lisans düzeyinde eğitim veren Fakültelerin; İktisat, İstatistik, Maliye, Matematik, Ekonomi, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Finans ve Bankacılık programlarının birinden mezun olmaları gerekiyor.

Başvuru Süreci Nasıl Olacak?

Zeytinburnu Belediyesi memur alımı için başvurular 11-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacak. Başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak dolduran adayların, istenilen diğer belgelerle birlikte Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No:5 Zeytinburnu/İstanbul adresindeki Zeytinburnu Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla başvurmaları gerekiyor. Elektronik ortamda yapılan başvurular ise yaziisleri@zeytinburnu.bel.tr mail adresine yapılacak.

Başvuru sonucunda KPSS puanına göre en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının 5 katına kadar aday mülakata çağrılacak. Mülakat tarihi, yeri ve saati Zeytinburnu Belediyesi’nin resmi internet sitesinde duyurulacak.

Exit mobile version