Sivasspor, Samsunspor’a takıldı

Çetin, golü bulduktan sonra doğal olarak biraz geriye yaslandıklarını ancak rakibe pozisyon vermediklerini söyledi. “1-0 öndeyken yakalamış olduğumuz bazı kontratak pozisyonlarında özellikle Samu Saiz son paslara biraz dikkat edip takım arkadaşlarına topu geçirebilseydi 2’yi, 3’ü bulabilirdik.” diyen Çetin, bunları değerlendiremediklerini ifade etti.

Çetin, oyuncularının performansından ve mücadelesinden memnun olduğunu vurgulayarak, “İnşallah çok daha iyi olacağız. Gerçekten iyi çalışıyoruz. İnşallah bunun karşılığını ilerleyen maçlarda alacağız.” diye konuştu.

Samsunspor’un son dakika golü

Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise maçın son dakikasında buldukları golle beraberliği kurtardıkları için mutlu olduklarını dile getirdi. Sağlam, “Sivasspor gibi güçlü bir takıma karşı deplasmanda oynamak kolay değil. Ama biz de iyi bir takımız ve bunu sahaya yansıtmaya çalıştık.” dedi.

Sağlam, maçın ilk yarısında istedikleri oyunu ortaya koyamadıklarını ancak ikinci yarıda daha baskılı ve etkili olduklarını söyledi. “Son dakikada gelen gol bize moral verdi. Bu ligde her puan önemli. Biz de bu puanı hak ettik.” diyen Sağlam, oyuncularını kutladığını belirtti.

Exit mobile version