İBB İstaç KPSS’siz 95 Personel Alımı Yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Çevre Yönetimi Anonim Şirketi (İstaç), geçtiğimiz günlerde yeni iş ilanları yayınladı. İstaç, daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız 52 mekanik temizlik şoförü, 31 ağır vasıta şoförü, 2 elektrik teknikeri, 3 makine teknikeri ve teknisyeni, 3 kantar operatörü ve SAP sistemini kullanmayı bilen 4 işçi alımı yapacak.

Başvuru Süresi ve Yöntemi

İstaç personel alımı için son başvuru tarihi 14 Ağustos 2023 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyen adayların, İBB kariyer sayfası üzerinden online olarak kayıt olmaları gerekiyor. Başvuru formunu doldururken, adayların doğru ve güncel bilgiler vermeleri önem taşıyor. Başvuru formu dışında herhangi bir belge veya evrak istenmiyor.

Başvuru Şartları Neler?

İstaç personel alımında KPSS şartı aranmıyor. Sadece yaş şartı ve öğrenim şartları bulunuyor. Ayrıca mesleklere göre istenilen genel ve özel başvuru şartları da var. Bu şartlar aşağıda verilmiştir.

Mekanik Temizlik Şoförü Alımı İçin Başvuru Şartları

Ağır Vasıta Şoför Alımı İçin Başvuru Şartları

Elektrik Teknikeri Alımı İçin Başvuru Şartları

Makine Teknikeri-Teknisyeni Alımı İçin Başvuru Şartları

Kantar Operatörü ve İşçi Alımı İçin Başvuru Şartları

Başvuru Sonuçları Nasıl Öğrenilecek?

İstaç personel alımı başvuru sonuçları, başvuru süresinin bitmesinden sonra değerlendirilecek ve ilan edilecektir. Başvuru sonuçları, İBB kariyer sayfasından veya İstaç resmi web sitesinden duyurulacaktır. Ayrıca başarılı olan adaylara telefon veya e-posta yoluyla da bilgi verilecektir. Başvuru sonuçlarını takip etmek için adayların düzenli olarak bu siteleri ziyaret etmeleri önerilir.

İstaç Hakkında

İstanbul Çevre Yönetimi Anonim Şirketi (İstaç), 1988 yılında kurulmuş bir İBB iştirakidir. İstaç, çevre yönetimi alanında faaliyet gösteren, Türkiye’nin en büyük çevre şirketidir. İstaç, atık yönetimi, atık su arıtma, çevre danışmanlığı, çevre eğitimi, çevre laboratuvarı, yeşil alan yönetimi gibi hizmetler vermektedir. İstaç, uluslararası standartlarda kalite ve çevre politikaları ile sürdürülebilir

Exit mobile version