Kayseri Üniversitesi 32 Personel Alacak: Başvuru Şartları ve Detayları

Kayseri Üniversitesi, KPSS (B) grubu puan sırasına göre 10 memur, 10 güvenlik görevlisi, 10 temizlik personeli ve 2 şoför alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında e-Devlet Kapısı veya Kariyer Kapısı üzerinden yapılacak.

Meta açıklaması: Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Üniversite, KPSS (B) grubu puan sırasına göre 32 personel alacak. Başvuru şartları ve detayları haberimizde.

Kayseri Üniversitesi Personel Alımı İlanı

Kayseri Üniversitesi, Resmi Gazete’de yayımlanan ilanla 10 memur, 10 güvenlik görevlisi, 10 temizlik personeli ve 2 şoför alımı yapacağını bildirdi. Üniversiteye toplamda 32 personel alınacak olup, iş başvuruları 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Üniversite bünyesinde çalışmak isteyen adaylar için büyük bir fırsat sunan bu ilan, KPSS (B) grubu puan sırası esas alınarak gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak olan adayların belirli bölümlerden mezun olmaları, bazı kadrolar için yeterlilik ve deneyim belgelerine sahip olmaları gerekmektedir.

Kayseri Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartları

Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanına göre, başvuru yapacak olan adayların aşağıdaki genel ve özel şartları taşımaları gerekmektedir.

Genel Şartlar

Özel Şartlar

Memur kadrosu için başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilen bölümlerden birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Özel güvenlik görevlisi kadrosu için başvuru yapacak olan adayların ise Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması önlisans programlarından birinden mezun olmaları gerekmektedir.

Şoför ve temizlik işleri kadrosu için başvuru yapacak olan adayların ise ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmaları yeterli olacaktır.

Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanına göre, bazı kadrolar için yeterlilik ve deneyim şartı da aranmaktadır. Bu şartlar şunlardır:

Kayseri Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Yöntemi

Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanına başvurmak isteyen adaylar, e-Devlet Kapısı üzerinden “Kayseri Üniversitesi – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım” hizmeti veya “Kariyer Kapısı” [internet adresi] üzerinden 01/08/2023 –15/08/2023 tarihleri arasında başvurularını yapabileceklerdir.

Başvuru yapacak olan adayların, başvuru formunu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmaları, istenen belgeleri tarayıcıdan geçirerek sisteme yüklemeleri ve başvuru onayını almaları gerekmektedir. Başvuru formu ve belgelerin aslı, sınav aşamasında istenecektir.

Başvuru sonuçları ve diğer duyurular, Kayseri Üniversitesi resmi internet sitesinden takip edilebilecektir. Adaylara ayrıca yazılı veya sözlü olarak bildirim yapılmayacaktır.

Kayseri Üniversitesi personel alımı ilanına başvurmak isteyen adayların, başvuru şartlarını ve detaylarını dikkatlice incelemeleri ve belirtilen tarihler arasında başvurularını tamamlamaları gerekmektedir.

Exit mobile version